Dječji maskenbal 2014./ Top-Terme - Turistička zajenica Topusko

Voditelj Siniša Cmrk

Na dječjem maskenbalu nastupilo je 26 maski

Ovogodišnji maskenbal 22.02.2014. u organizaciji Turističke zajednice Topusko i Top-Termi bio je pravo veselje za djecu. Prijavilo se je čak 26 maski, očito su mame i tate imali puno posla oko priprema.

U restoranu hotela Petrova gora okupilo se puno vesele djece, roditelja i posjetitelja. Bilo je puno dobrih maski tako da je peteročlani žiri imao dosta posla (predsjednica žirija bila je predstavnica naše udruge Ljiljana Vengert).

PHOTO ALBUM ¬
Klikom na sliku gore možete pogledati foto galeriju

Prva tri mjesta osvojila su maske pod nazivom;
1.Čemernica (željeznička postaja)
2.Balon i oblak
3.Snjegovići

U našoj foto-galeriji možete vidjeti nekoliko maski i dio atmosfere, a za roditelje smo preko udruge TopNet Topusko u suradnji sa knjižnicom Topusko pripremili dvd sa snimkom maskenbala i fotografijama, tako da će djeca ovogodišnji maskenbal moći pogledati kod kuće i imati za uspomenu.

Nadamo se da će ovo biti dobra podloga za daljnju suradnju naše udruge sa Turističkom zajednicom i Top Termama na promociji dobrih stvari i događanja u našem Topuskom.

Ostale maske - nazivi; Snjegovići, Slikari, Štrumfovi, Ovce, Kuhar i pomoćnik, Spužva Bob, Dinosaur, Ples sa zvijezdama, Krokodil, Pijetao, Štrumfić, Bager, Crvenkapica, Shrek, Gusar, Pepa-prase, Klaun, Sladoled, Duga, Superheroj, Spiderman i Batman, Dobra vila, Spiderman, Leptirice.

Objava na Top-Terme¬ topterme.hr o maskenbalu

VIDEO MASKENBAL ZA ODRASLE 2014.