"Pticoljupci" iz Osnovne škole u Vojniću

Pticoljupci-iz-Vojnica

Odigrana je igra graničara između Pticoljubaca i Mama

Na poziv učiteljice Anice Globan Kovačić iz Osnovne škole u Vojniću sudjelovali smo i popratili još jedan susret pticoljubaca. Ovaj put bio je to sportski susret - igra legendarnih graničara - između ekipe "Pticoljubaca" i mama. Lijepo smo se družili i zabavili, te ćemo i dalje pratiti njihov rad.

Što su to "Pticoljupci"? Učenici 2. b razreda OŠ Vojnić predvođeni učiteljicom Anicom Globan Kovačić sudjeluju u projektu „Pticoljupci u akciji“ iz natječaja „Mali ekolozi-velike nagrade“. Vrijedni učenici zajedno sa svojom učiteljicom osim što se u navedenom projektu brinu o ptičjem svijetu u svojem okruženju, zajedno sa svojim roditeljima izrađuju i kućice za ptičice. Neke od primjeraka nedavno su poklonili i Općini Vojnić kako bi bile postavljene u parku.

PHOTO ALBUM ¬

Na ovom susretu sudjelovao je i načelnik Općine Nebojša Andrić koji podupire kako ovaj, tako i mnoge druge projekte lokalne sredine.

"Pticoljupci" su Imali još puno aktivnosti koje su popraćene na stranicama Osnovne škole Vojnić, a poneke i našoj facebook stranici. Surađivati ćemo i dalje.

Donosimo i fotografije i video, a fotografije možete pogledati i preuzeti na svoje računalo klikom na foto-album.