Obilježavanje godišnjice oslobodjenja Topuskog i ljetna malonogometna liga - Topusko 2016

mali nogomet

Tradicionalna Malonogometna ljetna liga Topusko odigrana je od 12 – 14. 08. 2016. godine, a u sklopu obilježavanja 21. godišnjice vojno redarstvene akcije Oluja i oslobađanja topuskog 1995. godine

Organizatori i pokrovitelji bili su Nogometni klub Topusko, braniteljske udruge s područja Topuskog, Općina Topusko, top terme, Tim Topusko i Turistička zajednica općine Topusko.

Nazočnima se prigodnim govorom obratio predsjednik udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Topusko Zlatko Abramović.

Dana 14.08 odigrana je završnica turnira – polufinalne utakmice, nakon toga utakmice za treće i prvo mjesto. Treća mjesto osvojila je ekipa caffe bara Opatovina, drugi su bili ekipa cafee bara Rapido a prvi ekipa Frizera. Za najboljeg igrača proglašen je Igor Krmpotić koji je ujedno bio i najbolji strijelac, najbolji golman bio je Ivan Jelekovac, a pehar za fairplay dobila je ekipa DVD-a Topusko.

Nakon turnira nazočne je zabavljala odlična glazbena skupina Ličke Drvosječe, uz prigodne akcijske cijene jela i pića što su sponzorirale Top terme i Općina Topusko. U lijepoj i ugodnoj atmosferi zabava i druženje je potrajalo do kasno u noć.

PHOTO ALBUM TURNIR ¬
PHOTO ALBUM PODJELA PEHARA ¬
PHOTO ALBUM NOGOMET ¬
PHOTO ALBUM LIČKE DRVOSJEČE ¬

Video - obilježavanje godišnjice oslobođenja Topuskog i Ljetna malonogometna liga